ALMERE, VAN DORP TOT STAD ARRANGEMENT

Ontdek de jongste stad van Nederland in een hollandse DAF33.
Almere is een stad die bekend staat om haar architectuur, haar veilige fietspaden en haar vooruitstrevende karakter. Almere is in de tweede helft van de twintigste eeuw opgezet als tweede grotere stad in de provincie Flevoland. De eerste woningen werden opgeleverd in 1976. Inmiddels is het Lelystad, de hoofdstad van Flevoland in inwonertal ver voorbijgestreefd aangezien de stad nu 200.000 inwoners heeft. In de komende periode zal de stad moeten groeien naar 300.000 tot 350.000 inwoners. Daarmee zou het waarschijnlijk de vijfde stad zijn, achter Utrecht en voor Eindhoven. Tijdens het Dafje rijden rijd u door de verschillende “kenmerkende ”wijken en treft u tal van bijzondere bouwwerken en architectuur aan in de stad. Met name in het stadscentrum is er moderne architectuur te vinden.

Het Almere, van Dorp tot Stad Arrangement Dafje Rijden bestaat uit

  • 09:00 uur /13:30 uur: Ontvangst met koffie of thee en gebak
  • 09:30 uur /14:00 uur: Uitleg van het evenement en Dafjes 33
    Dafje uit TOUR incl. routebeschrijving, groepsfoto, ludieke opdracht onderweg en informatie tip(s) over de bezienswaardigheden
  • 13:00 uur /17:30 uur: Optioneel: Lunch of Diner (excl. consumpties)

Het Almere, van dorp tot Stad Arrangement Dafje Rijden is inclusief organisatie, begeleiding van het evenement, huur auto, WA-verzekering en inzittendenverzekering, btw en reserveringskosten, stand-by-service, brandstof en schoonmaak van auto’s na afloop.

Tijdsduur totaal: +/- 3,5 uur.
Start tijden: zijn in overleg bespreekbaar.
Startpunt: Outdoorpark SEC/HarborHouse

v.a. € 67,50,- p.p. incl. btw

VOORWAARDEN DAFJE RIJDEN

PRIJS OP BASIS VAN 16 PERSONEN
OP BASIS VAN 4 PERSONEN PER DAFJE
BESTUURDER HEEFT RIJBEWIJS B + KOPIE
BESTUURDER IS MINIMAAL 23 JAAR
TEKENEN VAN HUURVOORWAARDEN